THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, 12 September 2012

ketibaan ^_^


~tak sabar menunggu ketibaan BINTANG KIMIA~

Wednesday, 5 September 2012

LAST MINUTE


Cepat sungguh masa berlalu. Sekelip mata je aku nak habeskan  LATIHAN INDUSTRI aku di AGENSI NUKLEAR MALAYSIA ^_^. Minggu la da siap pembentangan di hadapan Dr Khoo dari sains nuklear! debooorrr~~~ alhamdulillah...semua berjalan dengan lancar! Namun disebalik pembentangan ni, aku dapat rasa suatu ketenangan!

Malam sebelum pembentangan, taip lagi laporan. Ada tambah2 lagi. sampai tertido tergolek2 depan lappy =_='

Pagi sebelum pembentangan, baru nak buat slide! =_=' 

tapi apa yang aku ingin sampaikan disini, aku berjaya mengawal perasaan dan smooth je semuanya...alhamdulillah ! p/s : next time jgn jadi mcm ni, last minute!

Saturday, 11 August 2012

~080812 PiNk dAy~



^_^

hari pink yang sangat menggembirakan hati ^_^
solat juga di masjid pink ^_^
 
terima kasih pinkku 
untuk hari pink yang sangat bermakna ^_^
 
sehari selepas itu.... aku juga dikejutkan dengan kejutan daripada teman2 sekuliahku
terima kasih kerana menyambut belated birthday ku...
terima kasih yang tidak terhingga ^_^

#malu


Sunday, 5 August 2012

ramadhan (^_^)


Salam ramadhan! (^_^)

tak sangka da masuk minggu kedua puasa. Dan tak lama lagi raya bakal tiba! (^_^) dan kira-kira lagi sebulan lebih saja nak habis praktikal...alhamdulillah...jika tiada apa-apa halangan, pada 21 oktober ini, aku menjadi GRADUAN UKM (^_^)

semalam harijadi kuyang ke 22... saya dapat 2 lagu darinya :malu

melangkah bulan yang ke- 6 yang semakin indah :wink

Monday, 9 July 2012

wink wink


terima kasih untuk hari yang sangat indah ^_^
 tgk bunga api dan kapal berhias...
dan paling bermakna, dapat bunga! 
terima kasih love

#malu



Thursday, 28 June 2012

Graduasi


saya bakal graduan "DEGREE IN PHYSICS"!!!

Wednesday, 30 May 2012

~im sorry~


;( ;( ;(

forgive me

Tuesday, 15 May 2012

~sWeeT~


:malu

p/s :sorry stalker lagi! :malu 

Monday, 30 April 2012

askrem n donnut!


~variety of loves~
30 april 2012

Saturday, 28 April 2012

alhamdulillah!!!



alhamdulillah! terima kasih ALLAH!!!

Friday, 27 April 2012

~4 months around the corner~



"...thanks :malu... "

Thursday, 9 February 2012

special GIFT!


"...Dan
Bila esok datang kembali
Seperti sedia kala
Di mana kau bisa bercanda.."

  kamu suka saya bercanda ye?

"...Dan
Perlahan kau pun
Lupakan aku mimpi buruk mu
Dimana telah ku tancapkan duri tajam
Kau pun menangis menangis sedih
Maafkan aku..."

saya tak nanges la, saya gurau2, mcm tak biasa pulak...saya maafkan awak :)

"...Dan
Bukan maksud ku
Bukan ingin ku melukaimu
Sedarkah kau di siniku pun terluka
Melupakanmu menepikanmu
Maafkan aku
..."

awak terluka juga ke? maaf...saya bergurau je... T_T...sorry ek?

"...Lupakanlah saja diriku
Bila itu bisa membuatmu
Kembali bersinar
Dan berpijar seperti dulu kala
Caci-maki saja diriku
Bila itu bisa membuatmu
Kembali bersinar
Dan berpijar seperti dulukala..."

mana mungkin saya lupa kamu. sebab kamu pun tak lupa saya :) im sorry too ye? :hope

Terima kasih! hadiah yang sangat bermakna >_<
thanks awak!


~9 feb 2012

Tuesday, 31 January 2012

~bLushING~


hampir SEBULAN aku asyik blushing!

31 jan 2012   

Monday, 9 January 2012

-BIRTDAY SuguS n si muSUK-


''...dah pukul 12am, jom nyanyi?..."

"...tak nak la...jap lagi la...''

"...ish, tak romantik langsung! da potong dah kek?.."

berbekalkan sebijik kek, selamat la kek itu dipotong oleh atok bersama sugus di McD
 
Happy birthday to SUGUS and my ATOK! walau lambat post, tapi masih sempat je!


p/s : ok dah 2012...sedar diri makin tua! hahahaha...cepat kawen okies!

video